Äriprotsess

IT- ja äriprotsessid

Oluline teema mis pahatihti märkamata jääb. Ilma süstemaatilise ja konkreetse lähenemiseta oleme nagu kompassita metsas!

Kuidas sind aidata saame?

Teeme sinu ettevõttest tõelise jõumehe!

Miks ja kuidas?

Me ei saa jätta kompotist välja olulist taustajõudu – äriprotsesse ja tehnoloogia vankumatut toetust. Me võime ju ehitada milliseid lehti tahes ja luua turundusstrateegiaid kuningate maitse järgi, kuid kui äriprotsessid järgi ei jõua, pärsivad need ettevõtte arengut tihtilugu rohkem kui ettevõtjatena arvata võiksime. Mõtleme sinuga kaasa ja sukeldume sügavamale hetkel toimivatesse protsessidesse, et need vajadusel kooskõlastada ülejäänud sektoritega.

Toetades äriprotsesse tehnoloogiaga, aitame saavutada soovitud tulemusi võimalikult lihtsalt ning liigset operatiivset koormust vähendades. Nii saad keskenduda sellele mis on päriselt oluline – oma äri juhtimisele.

Mis järjekorras?

Struktureerime oma tööd järgnevalt:

1. Audit

Süübime sinu ettevõtte protsessidesse ning kaardistame kitsaskohad. Seejärel anname sisendi mis on hästi ja mida oleks tark korrigeerida. Vajadusel anname ka sisendi milliseid tehnoloogilisi lahendusi võiksid kaaluda ning miks.

2. Juurutame

Auditi põhjal loome tegevuskava uute lahenduste juurutamiseks ning hakkame otsast pihta. Igal sammul oleme sinuga vahetus kontaktis ning vajadusel saame ka jooksvaid muudatusi teha.

3. Testime

Testimine hakkab iga protsessimuudatuse järel koheselt ning testiperiood on kokkuleppeline, kuid alla kahe nädala ei soovitaks seda aega jätta. Testiperioodi vältel palume dokumenteerida kõik kitsaskohad ning vajadusel saame need eraldi ette võtta.

Saa targemaks

Korduma kippuvad küsimused->

Äriprotsesside optimeerimine hõlmab teie ettevõtte olemasolevate töövoogude ja tegevuste hindamist ja täiustamist, et muuta need tõhusamaks ja tulemuslikumaks. See on oluline, kuna optimeeritud protsessid vähendavad kulusid, suurendavad tootlikkust, parandavad kliendikogemust ja võimaldavad ettevõttel kiiremini ja tõhusamalt reageerida turu muutustele.

Auditeerimisprotsess algab teie ettevõtte praeguste protsesside põhjaliku analüüsiga. Kaardistame kõik peamised töövood ja tuvastame kitsaskohad ning ebaefektiivsused. Seejärel koostame aruande koos soovitustega parendusteks ja võimalike tehnoloogiliste lahendustega, mis aitavad teil saavutada oma ärieesmärke.

Projekti kestus sõltub selle ulatusest ja keerukusest. Väiksemad projektid võivad kesta mõnest nädalast kuni mõne kuuni, samas kui ulatuslikumad ümberkujundamisprojektid võivad võtta aega kuni aasta või rohkem. Täpse ajakava määrame koostöös teie ettevõttega pärast esialgset hindamist.

Testimisperiood on ajavahemik, mille jooksul uued protsessid ja lahendused katsetatakse reaalsetes töötingimustes, et tagada nende tõhusus ja usaldusväärsus. Testimisperiood on oluline, kuna see võimaldab tuvastada ja lahendada kõik probleemid enne lõplikku juurutamist. Tavaliselt soovitame testimisperioodiks vähemalt kahte nädalat, kuid täpne kestus sõltub projekti spetsiifikast.

Jah, pakume nii koolitust kui ka pidevat tuge pärast optimeerimisprojekti lõppu. Meie eesmärk on tagada, et teie meeskond mõistab ja suudab tõhusalt kasutada uusi protsesse ja tehnoloogiaid. Samuti oleme alati kättesaadavad, et pakkuda täiendavat tuge ja hooldust vastavalt vajadusele.

Kas tekkis küsimusi või oled juba teadlik millist väljakutset ületama asud?

Ära jäta tegutsemist viimasele minutile.

Kas tekkis küsimusi või oled juba teadlik millist väljakutset ületama asud?

Ära jäta planeerimist viimasele minutile.
Scroll to Top