Kontakt

Võta meiega
ühendust

Koos on kindlam.

Ära jää võõraks

Kas tekkis küsimusi või sooviksid arutada järgmist projekti?

Kontakt

Oleme sinu jaoks olemas argipäeviti 09:00-16:00

Sõnumile saad kaasa panna 3 faili, näiteks visuaalsed logo ideed või dokumendid mis aitaksid selgitada sinu mõtet selgemalt.

Saada sõnum

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Huvitavat lugemist

Siit saad lugeda mõningaid mõtteterasid

Kaasahaarava kasutajakogemuse loomine

Tänapäeva digimaailmas on kasutajakogemuse (UX – User Experience) ja kasutajaliidese disaini (UI – User Interface) tähtsus muutunud üha ilmsemaks. Kuna konkurents on väga tihe, on ka klientide rahulolu säilitamiseks ja pikaajalise kasvu edendamiseks ülioluline kaasahaarava ja sujuva kasutajakogemuse loomine. Siin on mõned UX/UI parimad tavad, mida aegajalt meelde tuletada!

Parimad turundustavad väikeettevõttele

Digiajastul konkureerivad väikeettevõtted suuremate ettevõtetega, kellel on ressursse keerulistesse turundusstrateegiatesse investeerimiseks. See aga ei tähenda, et väikeettevõtted oleksid kõrvale jäetud. Väikese loovusesüsti ja strateegilise planeerimisega saavad väikeettevõtted turul edukalt konkureerida ja areneda. Siin on mõned näpunäited väikeettevõttele.

IT ja äriprotsesside kooskõlastamise olulisus

Praegusel ärimaastikul mõistavad ettevõtted üha enam oma infotehnoloogia süsteemide integreerimise olulisust oma põhitegevuse protsessidega. Seda tehes saavad organisatsioonid optimeerida oma tegevust, parandada tõhusust ja kliendikogemust. Operatiivse töö lihtsustamisest rääkimatagi. Siin on mõned põhjused, miks IT ühendamine äriprotsessidega on ülioluline.

Scroll to Top